L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Urgell atén 176 consultes, l’any 2015.

El Consell Comarcal de l’Urgell forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn  per a la creació d’empreses del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’any 2015 ha atès  176 consultes, un  25% menys que l’any 2014. En aquest servei s’ha informat i assessorat a les persones emprenedores que volen obrir un negoci, consultes sobre ajuts i subvencions per iniciar-ne  un, s’ha ajudat en la  realització de plans d’empresa i en la cerca de finançament o informació sobre cursos i formació.

Les activitats estan finançades gràcies a una subvenció , dins el Programa per al Foment de l’Emprenedoria que atorga el Departament d’Empresa i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

 El Consell Comarcal de l’Urgell signa un conveni anual, amb l’Ajuntament de Tàrrega per realitzar activitats conjuntes i coordinades per a les persones emprenedores i per a empreses de la comarca de l’Urgell, com per exemple tallers, conferències, seminaris, participacions en fires edició de guies, etc.