Valoració molt positiva del Fem Salut 2015

Dins de l’anualitat 2015, el programa Fem Salut, del Consell Comarcal de l’Urgell, ha arribat a 2100 urgellencs, la major part, dones d’entre els 30 i els 80 anys. També hi ha participat gairebé un miler estudiants dels centres d’educació de l’Urgell.

Les activitats realitzades han estat diverses, des de tallers d’alimentació saludable, de gimnàstica mental i de com diferenciem la gana emocionat de la gana fisiològica. També s’ha dedicat una gran part del programa als centres d’educació de l’Urgell, on s’han realitzat obres de teatre per tal de treballar els hàbits saludables entorn la sexualitat, també s’ha dut a terme la Campanya “Fes Esport, Fes-te veure” i diversos tallers d’alimentació saludable.

El programa Fem Salut 2015 s’ofereix a les associacions de gent gran de l’Urgell, les associacions de dones i als ajuntament dels pobles que no tenen cap de les esmentades associacions, però estan obertes a tota la població en general.

L’abordatge dels problema de la salut i el foment d’hàbits saludables, és de naturalesa multisectorial, la cobertura del Programa Fem Salut cobreix a diferents sectors de la població com per exemple a l’àmbit comunitari i a l’àmbit educatiu, a més de l’àmbit associatiu que és sobretot amb el que s’ha treballat.