EL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL REEDITA MATERIAL TURÍSTIC

El Consell Comarcal de l’Urgell reedita material turístic per tal de promoure i donar a conèixer el patrimoni cultural, natural i gastronòmic del territori.

  • Ha reeditat 1.000 unitats de  ASSABOREIX ELS PRODUCTES DE L’URGELL amb el llistat dels establiments que elaboren i comercialitzen els productes de la terra com  l’oli d’oliva, els vins, torrons, formatges, pa de pagès, mel, conserves…
  • 1.000 unitats de REMEIS CASOLANS AMB HERBES AROMÀTIQUES O MEDICINALS DE L’URGELL. En aquest recull hi ha una gran varietat de remeis casolans que s’han transmès de generació en generació i que cal conservar i mantenir vius en la memòria oral i escrita.  Els remeis utilitzen plantes i productes que la natura ofereix com el timó, el llorer, l’eucaliptus, la camamilla o  la mel. Aquestes receptes són ideals per treure les berrugues, pel mal de coll, per a la conjuntivitis, per curar ferides o per a la tos.
  • 2.000 unitats de CAMINS DE L’URGELL A PEU I AMB BTT amb les  11  rutes circulars que es poden realitzat a peu i amb bicicleta. També hi ha el Sender GR 3, GR175 La Ruta del Cister,  el Camí de St. Jaume i el Camí Ignasià.
  • També s’ha dissenyat  2 vídeos de la Fira Vallbonatura de Vallbona de les Monges i del Ball de les Forques de Nalec.  Es tracta de petites càpsules , de 3-4 minuts màxim on es captarà l’essència de l’esdeveniment. Tots els vídeos tindran el mateix tractament visual i so ambient, sense música. Es poden visualitzar a la web www.urgell.cat

Aquest material és una eina bàsica per fer difusió  de la comarca, a les fires territorials, a les oficines de turisme per informar al visitant, als allotjaments, museus, ajuntaments, etc. En definitiva, per promoure el ric patrimoni cultural, natural i  gastronòmic de la zona.

Es poden aconseguir a l’Oficina Comarcal de Turisme de l’Urgell.