El Consell Comarcal de l’Urgell acreditat en la II Edició dels Reconeixements d’Administració Oberta

Avui ha tingut lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i en el marc del Congrés de Govern Digital, el lliurament dels Reconeixements d’Administració Oberta, als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l’administració digital a les seves organitzacions.

Aquests reconeixements s’atorguen en base als indicadors objectius que recull el Consorci AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya.

L’objectiu d’aquests reconeixements és valorar i reconèixer la implantació de l’Administració electrònica als ens catalans.

El gerent de l’entitat Comarcal, Jaume Granyó, ha estat el responsable de recollir el reconeixement.