El Ple Ordinari del Consell Consultiu de la gent gran es reuneix avui a la seu del Consell Comarcal de l’Urgell.

L’acte presidit per Salvador Bonjoch, president de l’ens comarcal i la Sra. M. Teresa Pallàs, consellera comarcal de Serveis Socials, ha reunit els representants de les diferents associacions de la gent gran de la comarca de l’Urgell i membres de la comissió de Benestar.

En el transcurs d’aquesta trobada anual es valoren les activitats realitzades durant l’any anterior i s’exposen les accions que es duran a terme durant l’any en curs, entre les quals hi figuren el programa “Fem Salut” i el “Coneguem l’Urgell sense presses”, que enguany es celebrarà Agramunt.

Per altra banda, també ens han acompanyat agents del cos de mossos d’Esquadra, que ens han donat assessorament, consell i precaucions per a la realització del servei de revisió del gas als domicilis particulars.