Reunió de les Associacions de Dones i Ajuntaments de l’Urgell

Avui,  dijous 16 de febrer ha tingut lloc al Consell Comarcal de l’ Urgell, a Tàrrega,  una reunió amb les presidentes de les associacions de dones i els responsables de l’àrea de la dona dels ajuntaments de l’Urgell.

Aquesta reunió  es realitza dues vegades l’any i permet que el Consell Comarcal i les entitats de dones, juntament amb els ajuntaments, planifiquin actuacions adreçades a les dones. És un espai d’intercanvi d’idees i d’impressions per tal d’organitzar activitats coordinadament.

La reunió ha seguit  l’ordre del dia, on la consellera de l’Àrea de la Dona, Laura Piera, ha presentat les propostes de formació i conferències per aquest any, així com l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones, 8 de març.

També s’han comentat que en breu sortiran les subvencions de l’Institut Català de les Dones, adreçades a les entitats de dones i ens locals. A banda, també ha explicat que el Consell Comarcal està elaborant el Pla de polítiques de dones de l’Urgell 2017-2020, que serà una bona eina de treball per implementar  actuacions i polítiques de dones.