La Sra. Maria Visa Vilaró, celebra avui el seu centenari a Belianes

La Sra. Maria és filla de Vilanova de Bellpuig. Als 23 anys es va casar i va ser aleshores quan se’n va a viure a Belianes, on ha residit fins ara. Sempre a fet de mestressa de casa i treballs al camp.

Gaudeix d’un envejable estat de salut en tots els seus aspectes, tant físicament com mentalment. Fins i tot, cada dia va a caminar i als jubilats, tota sola.

Avui acompanyada de les seves filles, fill, amb els nets, una besnéta, familiars, amics, veïns i autoritats ha volgut celebrar el seu aniversari amb una festa i ha obsequiat a tots els que l’han acompanyat amb unes ametlles garapinyades que ella mateixa ha elaborat.

La Sra. Teresa Pallàs, Consellera Comarcal de Serveis Socials li ha fet entrega de la placa commemorativa que tradicionalment el Consell Comarcal de l’Urgell, ofereix a les persones que arriben a complir 100 anys.