Èxit de participació al “Coneguem l’Urgell sense presses”

L’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, i la consellera comarcal, Maria Teresa Pallàs, han fet la presentació abans de començar el Coneguem l’Urgell sense presses, que aquest any, el Consell Comarcal ha dedicat al municipi d’Agramunt.

La visita a començat a l’Església Santa Maria d’Agramunt, seguint pel refugi Antiaeri. A continuació hem visitat els vestits medievals, situats a l’ajuntament del poble, i posteriorment hem anat al Museu Guinovart.

Les guies de l’ajuntament, que ens han acompanyat durant la visita organitzada en tres grups, ens han explicat tots els detalls i particularitats de la visita.

Més d’un centenar de persones ens han acompanyat i hem gaudit d’una visita guiada espectacular.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació!