Aquest mes de març arriba el Teatre Escolar per a Joves a l’Urgell

El Consell Comarcal de l’Urgell junt amb el Servei Educatiu de l’ Urgell, té programat per  aquest mes de març un total de 3 obres de teatre per a joves.

Ahir, dia 2 de març, es va dur a terme un Teatre en Anglès adreçat als alumnes de 6è de primària, amb l’ obra Freaky, amb la companyia Blue Mango, la finalitat de la qual és que els alumnes aprenguin anglès a través del teatre afrontant temes de rigurosa actualitat. Es tracta d’ una comèdia musical, sobre les colònies d’estiu i el bullying…

Es van realitzar dues sessions, una al matí per als alumnes de la comarca i una altra a la tarda, per als alumnes de Tàrrega. Un total de 461 alumnes i 41 alumnes van gaudir de les representacions al teatre Ateneu de Tàrrega. El Consell Comarcal posa a disposició 7 autocars gratuïts per desplaçar els alumnes de la comarca fins a Tàrrega, i també es fa càrrec del 50% del cost de les representacions.

Pel dia 22 de març s’ha programat l’ obra de teatre basada en la novel·la La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda, una obra cabdal de la literatura catalana. Està a dreçada als alumnes de Batxillerat, i és càrrec de la  companyia Mea Culpa. Un total de 283 persones entre alumnes i professors podran gaudir d’aquesta representació. L’hora és a les 11.30 al Teatre Ateneu de Tàrrega. El consell comarcal es fa càrrec de tres autocars i del 50% del cost de la representació.

L’endemà, dia 23 de març, es farà de nou Teatre en Anglès, per als alumnes de 4t d’ ESO amb un nivell acceptable de la llengua anglesa,  amb l’ obra William B, de la cia. ETC Theatre  i que es basa en un joc ple de comèdia, música i drama. L’ obra es farà al Teatre Ateneu a les 12 del migdia. El consell es fa càrrec de 3 autocars i del 50% del cost de l’ obra. Un total de 341 alumnes són els que es podran gaudir d’aquesta representació.