EDICIÓ DE LA GUIA DE FIRES I FESTES  DE L’URGELL  2017

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell ha editat la Guia de Fires i Festes de l’Urgell.

Se n’han realitzat 5.000 unitats amb la informació de les principals festes i fires de la comarca. També hi ha un mapa de l’Urgell on el visitant podrà situar-se en el territori i descobrir la varietat d’actes culturals i lúdics que s’hi duen a terme.

Aquest material és de gran utilitat per informar als turistes de l’oferta d’oci existent i també per assistir a les fires i mostres on el Consell Comarcal participa aquest any;  la Fira de St. Josep de Mollerussa, la Fira de St. Miquel de Lleida, i els salons turístics del Mercat d’Escapades i el B-Travel a Barcelona.

Aquest material es repartirà als ajuntaments, oficines de turismes, allotjaments i espais visitables de la comarca.