REEDICIÓ DEL LLIBRE DE RECEPTES DE CUINA TRADICIONAL DE L’URGELL

El Consell Comarcal de l’Urgell reedita el Llibre de receptes de cuina tradicional de l’Urgell amb 197 receptes presentades en els tres concursos de receptes de cuina tradicional que va organitzar el Consell Comarcal els anys 2007, 2008 i 2009. Hi ha 131 receptes de primers i segons plats i 96 receptes de postres.
Fa anys es van editar dos llibres; un de receptes de postres i l’altre amb receptes de primers i segons plats i postres.

La publicació s’havia esgotat i com que va tenir molt bona acollida entre les persones interessades en la cuina i la gastronomia s’ha cregut convenient reeditar-la de nou, tot unificant dues publicacions en una sola. S’han editat 700 exemplars que es poden aconseguir a l’Oficina Comarcal de Turisme de l’Urgell.