ACTE DE COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES A L’URGELL, A AGRAMUNT

Ahir, dimecres 8 de març, va tenir lloc a Agramunt, l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones, a l’Urgell, amb la conferència de l’escriptor i filòsof Francesc Torralba, CLAUS PER A LA SERENITAT EMOCIONAL.

L’acte va estar organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Agramunt.  Es va llegir el manifest per reivindicar el rol de la dona en la societat i en la vida familiar i de treball, amb la consellera de la Dona, Laura Piera i representants de l’Ajuntament d’Agramunt.

Francesc Torralba va exposar al centenar d’assistents, que la serenitat emocional no és fàcil en contextos de gran transformació social, econòmica i política. A l’hora de prendre decisions i construir la nostra biografia, és bàsic disposar d’instruments i mecanismes per a poder prendre distància del present i reflexionar en clau de present i de futur.