CINEMA PER A ALUMNES D’ ESO DE LA COMARCA DE L’ URGELL

El Consell Comarcal de l’ Urgell junt amb el Servei Educatiu de l’ Urgell, han programat dins del Programa Comarcal de Suport a l’Educació, la projecció de la pel·lícula Él me llamó Malala.

Aquesta és una activitat adreçada als alumnes de primer i segon d’ ESO de l’ Urgell per apropar-los al cinema. A través del Circuit Urgellenc de Cinemes, s’ ofereix la projecció d’aquest documental que recull un íntim retrat de la Guanyadora del Premi Nobel de la Pau, Malala Yousafzai, que va patir greus ferides per arma de foc quan tornava a casa, a la vall de Swat (Pakistan), amb autobús escolar. Prèviament, es va fer arribar a les escoles el dossier pedagògic per treballar-lo.

La durada és de 88 minuts, i els alumnes fan una aportació de 2 euros. La resta de la despesa va a càrrec del Consell Comarcal.
Els centres participants han estat: Escola Pia de Tàrrega, Vedruna Tàrrega, INS Ribera del Sió d’ Agramunt, INS Lo Pla d’ Urgell de Bellpuig, INS Manuel de Pedrolo de Tàrrega, CEE Sta. Maria de l’ Alba i la UEC de Tàrrega.

L’activitat s’ha realitzat els dies 7, 8 i 9 de marc a les poblacions d’Agramunt, Bellpuig I Tàrrega.