TALLERS D’ART-TERÀPIA: SENTIR I CREAR, PER ALS ALUMNES DE L’ URGELL

El Consell Comarcal de l’ Urgell i el Servei Educatiu de l’ Urgell, estan duent a terme 10 tallers d’ Art-Teràpia als escolars de 4t de primària de la comarca de l’ Urgell, sota el títol: Sentir i Crear.

Els centres escolars de les poblacions d’Anglesola, Bellpuig, La Fuliola, Tàrrega, Castellserà i Vilagrassa, són els que es gaudeixen enguany d’aquesta experiència.

Els tallers s’estan duent a terme a bon ritme des de començament de curs, i aquest mes de març s’acabaran de realitzar. Els imparteix Alba Torres, Artista i art-terapeuta, llicenciada en Belles Arts.

Són tallers molt enriquidors, on els nens fan unes activitats que a l’escola no acostumen a fer, però que són essencials per als seu creixement personal: parlen de sentiments, de l’agraïment a la vida, els nens reconeixen emocions i les expressen lliurement dins un marc de seguretat a través del cos i finalment els hi donen forma amb el dibuix i el color.