SETMANA DE TEATRE PER A ADOLESCENTS

El Consell Comarcal de l’ Urgell junt amb el Servei Educatiu de l’ Urgell, ha dut a terme aquest mes de març , l’ obra de teatre basada en la novel·la La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda, adreçada als alumnes de Batxillerat, a càrrec de la companyia Mea Culpa. Un total de 283 persones entre alumnes i professors han gaudit d’ aquesta representació.

Per altra banda, també s’ha realitzat Teatre en Anglès, per als alumnes de 4t d’ ESO , amb l’ obra William B, de la cia. ETC Theatre i que s’ha basat en un joc ple de comèdia, música i drama. Un total de 341 alumnes són els que han gaudit d’aquest espectacle teatral.

Les obres s’han dut a terme al Teatre Ateneu de Tàrrega, i el consell comarcal ha subvencionat el 100% del transport dels alumnes i el 50% de l’entrada.