Avui s’ha presentat el conte infantil sobre la producció integrada a l’escola de Sant Martí de Maldà.

En el marc del conveni signat recentment entre el Consell Català de la Producció Integrada, Alesssa i el Consell Comarcal de l’Urgell, avui s’ha presentat un conte adreçat als infants sobre la producció integrada als nens i nenes de l’escola de Sant Martí de Maldà.

El conte s’ha adaptat per a incloure-hi activitats adreçades als infants, amb l’objectiu de fomentar el consum de productes de producció integrada i de proximitat en els menjadors escolars i alhora divulgar la imatge de la producció integrada entre els familiars dels alumnes.

La presentació del conte ha estat un exemple d’acció de promoció conjunta que les entitats que han subscrit aquest conveni han de dur a terme periòdicament, i s’ha fet coincidir amb la Diada de Sant Jordi per tal de fomentar també la lectura infantil,