MOSTRA DE MÚSICA DE L’ URGELL, PROTAGONITZADA PER ALUMNES DE PRIMÀRIA.

El Consell Comarcal de l’ Urgell juntament amb el Servei Educatiu de l’ Urgell per vuitè any consecutiu han organitzat avui al Teatre Ateneu de Tàrrega, dins del Programa de Suport a l’ Educació, la Mostra de Música de Primària.
Hi han participat 7 centres i 1 ZER: Escola Santa Creu (Anglesola), Escola Valeri Serra (Bellpuig), Col•legi Mare de Déu del Socós (Agramunt), ZER Ondara (Tornabous, Barbens), Escola Àngel Guimerà (Tàrrega), Escola Jacint Verdaguer (Tàrrega), Escola M. Mercè Marçal (Tàrrega)  i la CEE STA. Maria de l’ Alba (Tàrrega)
Cadascuna ha interpretat dues o tres peces musicals d’una durada entre 7 i 9 minuts. La majoria han fet cant i un coreografia. Al finalitzar, els 254 alumnes participants han fet un cant comú amb la cançó de Personatges de sant Jordi.
Per tal de facilitar el transport dels alumnes de la comarca, el Consell Comarcal ha posat a disposició dels alumnes un total de 3 autocars per traslladar-los. Un total de 120 alumnes són els que han utilitzat el transport per assistir a la Mostra, i aquí s’hi ha de sumar els alumnes dels tres centres de Tàrrega que també hi han assistit activament, i la resta que hi han anat com a oïdors.