Celebració del centenari de la Germana Concepció Canals de Casacuberta.

Ahir diumenge, 7 de maig, va tenir lloc una missa al Santuari de Fàtima de Tàrrega, a càrrec del canonge de la catedral de Barcelona, Josep Vives i el rector de Tàrrega, Josep Maria Vilaseca per celebrar el centenari de la germana Concepció de Jesús Crucificat Canals de Casacuberta.

La germana Concepció arribà a Tàrrega l’any 1954 i des d’aleshores ha viscut al Santuari Diocesà de Fàtima.

Va estar un acte molt emotiu on la germana va rebre diferents mostres d’afecte per part de familiars, feligresos i companyes del Santuari.

La Sra. Teresa Pallàs, Consellera Comarcal de Serveis Socials li va fer entrega d’una placa commemorativa que tradicionalment el Consell Comarcal de l’Urgell, ofereix a les persones que arriben a complir 100 anys.