Els alumnes del programa Joves per l’Ocupació visiten l’Academia Llongueras

El programa Joves per l’Ocupació Urgell i Segarra, amb la seva formadora Silvia Castaño, van visitar, el passat 19 d’abril, l’Acadèmia Llongueras a Lleida, on van poder conèixer l’àmbit de formació en directe de perruqueria i estètica a nivell més privat.

La directora de l’acadèmia Llongueras de Lleida la Sra Mari Mar, ens va fer una xerrada de com s’imparteix la formació de manera pràctica desde el primer dia en els dos àmbits, compartint amb nosaltres la seva manera d’ensenyament diari amb el client aleatori real. C&C Llongueras ens va explicar de primera mà les necessitats reals que necessiten els alumnes que volen estudiar aquesta professió, amb garantia d’èxit professional més que probada, on els alumnes de Joves per l’Ocupació poden seguir treballant per aconseguir el seu somni.

La formació professionalitzadora de Perruqueria, dins el programa joves per l’ocupació, la realitza la formadora Silvia Castaño de la perruqueria Silton de Tàrrega. Consta de 180 hores teòriques i 40 hores de pràctiques en empreses.