El Consell Comarcal de l’Urgell posa a disposició del teixit empresarial de la comarca el programa Reempresa

Reempresa ja compta amb més de 215 empreses inscrites i més de 270 persones reemprenedores interessades a la província de Lleida.

A partir d’aquest mes de maig, el Consell Comarcal de l’Urgell disposarà d’un punt d’atenció oficial del Centre Reempresa de Catalunya i oferirà assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

El Consell Comarcal ha presentat aquest matí el programa Reempresa que posa en contacte empresaris que volen vendre el seu negoci amb emprenedors disposats a comprar-lo.

La presentació d’avui ha comptat amb la participació del president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, l’alcaldessa de l’Ajuntament de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, Ramon Roca, president executiu de GLOBALleida, Antoni Abad, president del Centre de Reempresa de Catalunya i Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

També ha participat en aquest acte Vicenç Sala, testimoni que ha explicat la seva experiència com a Reemprenedor, que com a resultat de la seva participació en el programa actualment dirigeix el TALLER SERRALLERIA CRISTOFOL ALMELLON, Serralleria industrial especialitzada en el disseny de tot tipus d’elements de metall.