Finalització del programa Joves en pràctiques

Els cinc joves contractats pel Consell Comarcal de l’Urgell dins aquest programa donen per finalitzat el seu període de contractació a mitjans d’aquest mes de maig i avui ha estat el moment de fer la valoració de la feina realitzada.

Els participants, que es trobaven en situació d’atur i eren beneficiaris del programa de Garantia Juvenil, han realitzat unes pràctiques professionals durant un període de sis mesos prestant suport a diferents àrees del Consell Comarcal com ara al servei d’informàtica, a serveis socials i al d’administració.

L’objectiu d’aquest programa ha estat que els joves adquireixin aptituds i desenvolupament d’habilitats professionals mitjançant l’exercici pràctic dels coneixements que van obtenir a la seva formació reglada, sota la supervisió d’un tutor o tutora que ha deixat constància de la seva progressió.

El programa Joves en Pràctiques està impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

La subvenció per realitzar les contractacions d’aquests joves en aquest projecte és de 55.000 €.