Presentació del llibre GUIMERÀ VALLSANTA

Aquest matí, al Museu de Guimerà, l’Associació guimera.info ha presentat el seu tercer llibre de la col.lecció GUIMERÀ dedicat al Monestir de Vallsanta, editat amb el suport del Grup de Recerques de les Terres de Ponent, la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Més de 30 col.laboradors, entre els quals hi figuren Pasqual Prous, Jordi Sender, Joan Duch, Miquel Torres, Joan Busqueta, Lluís Foix, Montserrat Macià, Josep Borrell, Francesc X Busquets, Fèlix González… han fet possible l’edició d’aquest llibre, ple d’història, escrita i fotogràfica, que recrea el passat del municipi i el Monestir Cistercenc de Vallsanta.

Al torn de parlaments institucionals, el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, ha agraït a tots els col.labors la magnífica tasca duta a terme, que ha considerat obra d’art, i sobretot a l’associació guimera.info per haver impulsat aquesta nova edició que posa en relleu aquesta part tant important de la Vall del Corb, dins del nostre territori de l’Urgell.

Al final l’acte el Grup de Recerca de les Terres de Ponent ha homenatjat Joan Duch amb l’entrega del premi Athanágia.