UN BLOGUER HOLANDÈS VISITA L’URGELL

L’11 i 12 de maig el bloguer holandès Bjorn Troch ha visitat Vallbona de les Monges i Rocallaura.

El bloguer que gestiona el blog d’aventures i reptes The Social Traveler, va iniciar el seu trajecte a Catalunya fa dies i arriba del sender GR175 La Ruta del Cister, al Monestir de Poblet fins al Monestir de Vallbona de les Monges, on ha visitat el cenobi femení i els ha portat verdures i hortalisses, objectiu que forma part d’una sèrie de reptes i pistes que ha d’aconseguir i que retransmet en el seu blog i xarxes socials.
S’ha allotjat a l’Hotel Balneari de Rocallaura, on ha gaudit d’un sopar degustant la gastronomia de la zona i s’ha relaxat a l’spa de l’establiment.

El divendres 12 ha visitat el Celler l’Olivera de Vallbona de les Monges on li han explicat el procés de transformació del raïm i les olives per elaborar el vi i l’oli d’oliva. S’ha interessat per la tasca social i inclusiva de la cooperativa.

Aquest press trip ha estat organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida i ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell i els establiments que ha visitat el periodista.