Actes de celebració del centenari de la Cooperativa de Vallbona de les Monges

La cooperativa del Camp de Vallbona celebra enguany el seu centenari i avui ha tingut lloc una missa per celebrar aquesta efemèride. Seguidament, Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, acompanyat per diverses autoritats, entre elles, Joan Eroles, vicepresident comarcal, ha descobert la placa commemorativa del centenari i s’ha inagurat l’exposició “100 anys de cooperativa”.

Per a la comarca de l’Urgell, aquesta celebració té una significació molt important en la mesura que l’activitat de la cooperativa és sinònim de dinamització econòmica en el nostre territori i de vida al poble. I per tant, representa una forma de vida per als pagesos que ha fet possible que puguin romandre al territori fent l’ofici de tradició familiar o bé donant oportunitats a nouvinguts, nous emprenedors que han trobat en la pagesia una forma de vida.

Des del Consell Comarcal els encoratgem a continuar treballant per al bé de la cooperativa, del territori i en definitiva pel bé del nostre país