Formació per a tècniques de turisme de l’Urgell

Avui s’ha iniciat la formació per a tècniques de turisme de l’Urgell del Curs de Desenvolupament de Productes turístics.

Es tracta d’una formació de 30 hores que es durà a terme en diferents sessions, amb un temari sobre xarxes socials i màrqueting turístic. Seran tallers molt pràctics i útils per tal de gestionar millor les xarxes socials, Facebook, Instagram entre altres i perfeccionar i aprendre noves tècniques de difusió i ampliació de continguts de les pàgines webs, promocions i altres actuacions que seran d’utilitat per a la difusió del territori.
Hi participen les tècniques de turisme de les oficines d’Agramunt, Bellpuig, Verdú, l’Urgell i l’Espai Macià de les Borges Blanques.

El Consell Comarcal de l’Urgell organitza cada any reunions tècniques amb les responsables de les oficines de turisme de la comarca, per tal de treballar conjuntament i buscar punts d’unió en la promoció del territori. Fruit d’aquestes reunions va sorgir la necessitat d’organitzar uns tallers formatius per tal de millorar les aptituds i la tècnica en les xarxes socials i el màrqueting turístic, en benefici del territori.

La formació es realitza al centre de formació New School II de Tàrrega.