TALLERS DIDÀCTICS AL JACIMENT IBÈRIC D’ELS ESTINCLELLS A VERDÚ, PER ALUMNES D’ ESO DE LA COMARCA DE L’ URGELL

El Consell Comarcal i el Servei Educatiu de l’ Urgell han organitzat per aquest mes de maig i dins del Programa Comarcal de Suport a l’ Educació, un seguit de visites i tallers didàctics al jaciment ibèric d’ Els Estinclells al municipi de Verdú.

Els dies de maig que alumnes dels Instituts d’Agramunt i de Tàrrega han escollit per fer la visita han estat: 10,25 i 30 de maig, amb tallers  de quatre hores de durada, de 10 a 14 h.

El taller i la visita ofereixen la possibilitat de conèixer com era un poblat fortificat de l’ època ibèrica de la mà dels arqueòlegs del jaciment. Un viatge que es remunta als temps prehistòrics i que permet als alumnes gaudir d’ un recorregut per la història des d’aquest important enclavament arqueològic.

Més de 200 alumnes es gaurdiran de l’activitat, i el  Consell Comarcal s’ha fet càrrec dels autocars per fer el trasllat dels nois i noies fins a l’ indret.