Curs de Monitors/es d’educació en el lleure a Bellpuig

Us informem que l’Ajuntament de Bellpuig conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Urgell organitzen un Curs de monitors/es d’educació en el lleure, en format intensiu d’estiu durant 2 setmanes; aquest es realitzarà del 26 de juny fins al 11 de juliol amb horari de dilluns a divendres de 10:00 h a 14:00 h i de 15:00 h a 19:00 h i els dissabtes de 10:00 h a 14:00 h i amb un cost de 115€ .

Aquesta activitat està inclosa tant al Pla Local de joventut de l’Ajuntament de Bellpuig com en el Pla Comarcal de joventut anomenat “Formació 2.0”.

Aquest curs el realitzarà la Fundació Verge Blanca de Lleida i té una durada de 150 h de l’etapa teòrica; posteriorment caldrà realitzar l’etapa de pràctiques de 160 hores, i la redacció d’una memòria descriptiva.

Les inscripcions ja s’han iniciat i es podran realitzar fins a cobrir les places i abans del 19 de juny de 2017. Aquesta formació s’adreça a persones majors de 18 anys que estan interessades en realitzar activitats d‘educació, formal o no formal, amb infants i adolescents en entitats de lleure o centres educatius.
Per a les inscripcions, caldrà contactar amb l’Ajuntament de Bellpuig en horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 09:30h a 14:30h o a l’e-mail annag@urgell.cat.