Presentació del “Benvinguts a Pagès. Setmana Bio”, a l’Urgell

Aquest matí ha tingut lloc al Consell Comarcal de l’Urgell, la presentació del programa “Benvinguts a Pagès. Setmana Bio”. El coordinador a l’Urgell, Jaume Pané, ha explicat que aquesta activitat consisteix en un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors.

A més, aquest any Benvinguts a Pagès va de la mà d’un excel·lent soci, la Setmana Bio, coincidint al cap de setmana del 3 al 5 de juny i allargant-se, la Setmana Bio, fins al 9 de juny.

Gaudirem d’explotacions agràries visitables, podrem degustar menús Benvinguts a Pagès i menús Setmana Bio als restaurants, els allotjaments ens oferiran ofertes especials i arrodonirem el conjunt amb un munt d’activitats complementàries per a tota la família.

A la presentació hi han assistit els representants dels restaurants i productors que participen en aquesta actuació a la nostra comarca i cadascun ha explicat l’oferta que ofereixen durant el cap de setmana.

Restaurants:
La Cava de Tàrrega
Rocallaura Café de Rocallaura

Productors:
Celler Cal Cabo de Sant Martí de Riucorb
Celler Analec de Nalec
Sidra Riera-Badies de Preixana

Activitats complementàries:
Festival Tastasons de Preixana
Museu de la Xocolata i el Torró d’Agramunt

Us convidem a participar-hi!!!