VISITA AL CENTRE D’INTERPRETACIÓ LLUÍS COMPANYS

Dins el Programa Comarcal de Suport a l’ Educació, organitzat pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu de l’ Urgell, el passat 25 de maig, alumnes de la comarca de l’ Urgell van visitar el Centre d’ Interpretació Lluís Companys del nucli del Tarròs a Tornabous.

El centre gira a l’ entorn d’una exposició permanent dedicada a la figura, obra i època de Companys. L’ exposició està formada per plafons explicatius, un espai de projecció d’ audiovisuals, vitrines amb documents didàctics i tecnologia informàtica interactiva.

El guia fa un recorregut pel Tarròs, poble natal de Lluís Companys i ensenya la casa on va nèixer. A continuació es visita al monument en memòria de qui va ser el president de la Generalitat entre el 1934 i el 1940 i finalment els alumnes van gaudir de la visita al Centre d’ Interpretació.

El Consell es va fer càrrec de l’activitat i va facilitar el transport de l’alumnat.