Aim Solo col·laborarà amb el Consell de l’Urgell amb l’elaboració de l’informe Avatar als 20 joves inscrits al programa Joves per l’Ocupació.

El projecte Joves per l’Ocupació que porta a terme el Consell Comarcal de l’Urgell juntament amb el Consell de la Segarra, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat, facilitar la inserció laboral i/o fomentar el retorn al sistema educatiu del joves inscrits, comptarà a partir d’avui amb la col·laboració d’Aim Solo.

Aquesta col·laboració consisteix en l’elaboració de l’informe anomenat AS Avatar Hundred% a cadascun dels joves, l’eina més avançada dins de l’àmbit de l’orientació i que els permetrà descobrir el seu talent i orientar-se professionalment.

A part d’aquesta orientació, la col·laboració inclourà també l’accés dels joves a la plataforma AD Digital Talent que els connectarà amb empreses de tot el territori, entre moltes altres coses.

AIM-SOLO és una entitat privada que desenvolupa un projecte d’investigació que neix l’any 2007 per intentar solucionar el principal problema que té el camp professional, que és la dissociació entre el talent i el coneixement. La majoria de persones té talent per a desenvolupar unes professions, però s’ha format per a unes altres.

Es tracta d’un equip de més de 60 persones amb perfils dins del camp de la neurologia, la psicologia, les noves tecnologies i el tractament de la informació.