Preixana enllesteix els preparatius per a la 3ª. Festa Jove de l’Urgell

Salvador Bonjoch, President Comarcal i Jaume Pané, Conseller Comarcal de Cultura i alcalde de Preixana, han presentat aquest matí a la seu de l’entitat comarcal, el cartell i les activitats que es durant a terme el proper cap de semana, 21 i 22 d’octubre, a Preixana, amb la celebració de la 3ª. Festa Jove de l’Urgell.

Preixana será anfritiona d’aquesta Festa, ja que en l’anterior edició celebrada a Bellpuig, l’equip de joves que va guanyar la gimcana, van ser els d’aquesta població.

Les activitats organitzades amb l’objeciu de millorar la interrelació i la participació dels joves en la vida comarcal. començaran a les 16:00 hores amb una gimcana popular, seguida d’una actuació dels bastoners d’Agramunt, la xaranga Digals-hi inquiets i “lo tossino” i “la berreta” de Guixanet de Tàrrega i finalment els diables Foc-Foll de Bellpuig.

A banda de nit tindrà lloc el tradicional concert amb la Terraseta de Preixens i la Munt Band.

Recordeu que teniu temps per apuntar-vos a la gimcana, fins el dia 18!! Animeu-vos!!