Emotiva ofrena floral per commemorar el 77è aniversari de l’afusellament del President Companys.

Aquest matí ha tingut lloc al Tarròs, el tradicional acte institucional organitzat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Tornabous per tal de retre homenatge al president màrtir de la Generalitat Republicana.

En aquesta ocasió, ha presidit l’acte l’Hble. Sra. Meritxell Serret, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Emmarcats en el moment polític que viu el país, els parlaments han destacat que la història de Catalunya al llarg dels temps ha passat per moments molt difícils i que sempre s’han superat gràcies als valors i als ciutadans, per aquest motiu tots ells han fet una crida a mantenir-nos ferms i units.