Participació en el 25è aniversari de la Zer el Sió

Aquest matí el President del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, i el Conseller Comarcal d’Educació, Antoni Farré han participat en els actes organitzats a Butsènit, per celebrar el 25è aniversari de la Zer el Sió, que agrupa les poblacions de Preixens, Ventoses, Butsènit i Puigverd d’Agramunt.

La bona entesa entre les comarques de la Noguera i l’Urgell amb l’objectiu de garantir, en aquest cas, el benestar dels alumnes ha fet possible el bon funcionament d’aquesta agrupació d’escoles rurals.

Al torn de parlaments, Antoni Farré, de professió mestre i que s’ha definit com a pare fundador de la Zer, ha destacat la gran feina feta de la zer, que en el seu moment va ser pionera a Catalunya, el treball cooperatiu realitzat entre els diferents centres i la gran qualitat educativa que s’hi ha desenvolupat al llarg d’aquests 25 anys.