“Som dones de l’Urgell” es presenta avui al programa Cafeina de Lleida TV

Avui el magazin “Cafeina” de Lleida TV, conduit per Mariví Chacon, entrevista a Salvador Bonjoch, President del Consell Comarcal de l’Urgell i Laura Piera, Consellera Comarcal de l’Àrea de la Dona, per presentar el cicle d’Entrevistes “Som dones de l’Urgell”.

Es tracta de 10 entrevistes, enregistrades en vídeo, a dones de la comarca de l’Urgell que destaquen per la seva tasca en l’àmbit cultural, social, emprenedor o personal, amb l’objectiu de donar testimoniatge viu de les diverses dones, que treballen, que concilien la vida familiar amb el món laboral. Dones que desenvolupen tasques en un món homes, que han hagut de fer-se un lloc. Dones compromeses amb la societat i en el món en què viuen i que volen deixar clar, que la igualtat entre homes i dones pot ser possible si tots dos, posen de la seva part.

El programa s’emet avui a les 15:45 hores a Lleida TV.