518 alumnes de 2n primària gaudeixen de la primera activitat del XVIII Programa de Suport a l’Educació a l’Urgell.

El dijous, 9 de novembre, va tenir lloc al Teatre Ateneu de Tàrrega, l’obra de teatre en català ” La rateta”

Tret de sortida del XVIII Programa Comarcal de Suport a l’ Educació a l’ Urgell, adreçat als escolars de la comarca, aquest cop amb una programació espectacular per a nens i nenes de 7 anys.

La companyia urgellenca Campi qui Pugui, amb l’espectacle la Rateta, va fer vibrar als alumnes de 2n de primària amb una versió grangera del conte popular “La Rateta que escombrava l’escaleta”, en la qual s’actualitzen els rols del conte per a que siguin més empàtics i actuals. Es tracta d’ un espectacle de Teatre Musical amb titelles i música en directe.

Una de les companyies catalanes de teatre de carrer i familiar més internacionals, creada l’any 2007 a Castellserà (l’ Urgell), de la mà de l’actor Jordi Pedrós i l’actriu Cristina Garcia.

El Consell facilita el transport amb 8 autocars per desplaçar els alumnes de la comarca fins al Teatre Ateneu de Tàrrega, i es fa càrrec del 50% del cost de l’ obra.

Es van fer dues sessions, una a les 10.30 h per alumnes de les poblacions veïnes, i una altra a les 15.15 h per als alumnes de Tàrrega. En total en van gaudir 518 alumnes.

El Consell Comarcal juntament amb el Servei Educatiu han estat els organitzadors i coordinadors de l’acte.