FINALITZA AMB ÈXIT, EL CICLE DE CONFERÈNCIES DONA INFORMA’T

El dissabte 11 de novembre, el President del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, va presentar l’última conferència del cicle Dona Informa’t organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, i l’Ajuntament de Bellpuig.

El psicoinmunòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer, va oferir la conferència “La Salut Emocional: les claus del segon cervell i l’alimentació” a les 18 hores al pavelló firal de Bellpuig, dins els actes de la Fira de la Conserva, amb la participació de 500 assistents.

Per altra banda, el 10 d’octubre, la nutricionista Carla Zaplana, va oferir la conferència “Menja net”, al teatre Ateneu de Tàrrega. Ella aposta per una alimentació saludable seguint la seva filosofia Menja net, d’utilitzar productes vegetals, per recuperar la salut, obtenir energia i sentir-se millor. Ha escrit diversos llibres sobre l’alimentació vegetal com “Batuts Verds” o “Superfoods”.

Al llarg d’aquests 14 anys de conferències del cicle Dona Informa’t s’han realitzat més de 56 conferències que han aplegat prop de 6.000 assistents.

Els temes han estat ben diversos, sobre cultura, salut, intel·ligència emocional, alimentació, nutrició… amb un variat ventall de ponents: Francesc Mauri, el doctor Eduard Estivill, la doctora nutricionista Montse Folch, la restauradora Ada Parellada o els periodistes ja desapareguts, Carles Capdevila o Pere Tàpies.