Tallers de Gamificació per als alumnes dels Instituts d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega

Avui, dilluns 20 de novembre, s’ha realitzat als Instituts Ribera del Sió d’Agramunt, Institut Lo Pla d’Urgell de Bellpuig, i Institut Alfons Costafreda de Tàrrega, 3 tallers sobre gamificació en el món empresarial, amb el títol LA GAMIFICACIÓ . TRENCA EL GEL I FIDELITZA AL CLIENT AMB UNA BARALLA DE CARTES.

L’objectiu del taller és que els alumnes coneguin com es poden adaptar les dinàmiques de joc i aplicar-les a entorns de l’empresa, per resoldre conflictes, problemes entre treballadors o bé, per potenciar la motivació i l’interès dels treballadors, o la fidelització de clients.

Aquesta formació s’ha realitzat a 70 alumnes dels 3 centres , que cursen matèries relacionades amb l’empresa o emprenedoria, tenint en compte les xarxes socials i la gamificació, aplicades al món empresarial. El ponent ha estat Àngel Fulquet, de l’empresa Gamification Games.

Les formacions han estat organitzades pel Consell Comarcal de l’Urgell que forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn per a la creació d’empreses, del Departament d’Empresa i Coneixement la Generalitat de Catalunya, i ha comptat amb la col·laboració dels tres centres educatius de l’Urgell.