539 alumnes de 4t de primària de la comarca, gaudeixen avui de la representació teatral LA BOTIGUETA

Dins el XVIII Programa Comarcal de Suport a l’ Educació a l’ Urgell, adreçat als escolars de la comarca, tindrà lloc avui dia 22 de novembre al Teatre Ateneu de Tàrrega, la segona representació teatral del programa, aquest cop amb una programació molt educativa per a nens i nenes de 9 anys.

Ens visita la companyia Tanaka Teatre, amb l’espectacle la Botigueta, que farà pensar i participar als alumnes de 4t de primària. Es tracta d’ una botiga màgica per divertir-se aprenent els drets i deures dels consumidors per convertir-se en un comprador responsable; és un espectacle de teatre i titelles on el públic participa, decideix i construeix com fer un consum responsable. A càrrec d’ una jove companyia catalana de teatre des de l’any 2007.

El Consell facilita el transport amb 8 autocars per desplaçar els alumnes de la comarca fins al Teatre Ateneu de Tàrrega, i es fa càrrec del 50% del cost de l’ obra.

Es fan dues sessions, una a les 10.30 h per alumnes de les poblacions veïnes, i una altra a les 15.15 h per als alumnes de Tàrrega.

El Consell Comarcal junt amb el Servei Educatiu han estat els organitzadors i coordinadors de l’acte.