EL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL ORGANITZA DOS TALLERS DE PREVENCIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

El Consell Comarcal de l’Urgell ha commemorat avui el Dia Internacional contra la violència de gènere, amb 2 tallers de sensibilització per als joves de l’Institut Lo Pla d’Urgell de Bellpuig, amb el títol “M’agrades sense control”, a càrrec de la psicòloga Yolanda Bardina, del SIE de Lleida, Servei d’Intervenció especialitzada de Lleida.

En aquests tallers s’ha conscienciat a 60 joves, de 16 a 14 anys, sobre els valors del respecte i la igualtat entre nois i noies, i s’ha abordat el tema de la violència masclista des de la perspectiva dels joves. Sobre la gelosia, el control de la parella a través de les xarxes socials i els mòbils…

És bàsic treballar des de la base, perquè els nens i nenes i els joves, coneguin els valors d’equitat i d’igualtat des de l’arrel.