SEGONA JORNADA TÈCNICA DE DINAMITZACIÓ DE LES FESTES I FIRES DE L’URGELL

El Consell Comarcal de l’Urgell ha realitzat la segona jornada tècnica de dinamització de les festes i fires de l’Urgell, avui dimarts 12 de desembre, amb el taller Identitat i innovació per a la sostenibilitat de les festes i fires de l’Urgell, a càrrec de Gerard Corriols, formador i consultor, Institut Gaiàlia.

S’ha parlat de com treballar en la identitat , la innovació i la sostenibilitat de les festes i fires de l’Urgell. Hi ha participat organitzadors de festes i fires d’Agramunt, Anglesola, Bellpuig , Tàrrega i Verdú.

Des del Consell Comarcal s’ha cregut oportú organitzar aquestes jornades per tal que el sector públic o privat que organitza esdeveniments lúdics i firals a l’Urgell, treballi conjuntament en la renovació, actualització o dinamització de les fires i festes de l’Urgell.

L’objectiu és crear un espai on els diferents gestors generin complicitats i es construeixin sinèrgies. Que hi hagi una col·laboració entre els organitzadors de les festes i fires de l’Urgell per tal de treballar noves formes de difusió dels esdeveniments, en un espai d’intercanvi, cercant fórmules de promoció i treball conjunt.

La primera jornada va ser el 28 de novembre, amb els tallers Nous temps, nous reptes: les fires i festes a l’Urgell, a càrrec de Carles Mera, consultor turístic, Vinexus Consulting i a la tarda, segon taller Eines 3.0 per a la difusió i comunicació dels esdeveniments, a càrrec de Carles Gómez, periodista i formador, Crea Multimèdia.