Homenatje a la Coral d’Avui en motiu del seu 50è aniversari

El Consell Comarcal de l’Urgell homenatja a la Coral d’Avui en motiu del seu 50è aniversari

Amb motiu del cinquantè aniversari de la coral el Consell Comarcal de l’Urgell ha homenatjat aquesta tarda als seus membres, amb l’entrega d’una placa commemorativa i una carta institucional d’agraïment en la qual es lloa el treball fet a favor de la cultura del nostre país.

El President Comarcal, Salvador Bonjoch, i el Conseller Comarcal d’Ensenyament, Antonio Farré, han destacat que la Coral és una entitat que procura fer la feina ben feta, amb responsabilitat i sense afany de protagonisme i que al pas del temps han estat moltes les persones que han fet possible, amb el seu treball altruista, l’expansió de la cultura musical.

També, han destacat el seu vessant pedagògic, amb la creació de la Coral Bon Cant, de caràcter infantil, a través de la qual s’han inculcat valors elementals que faran infants d’avui millors ciutadans de demà.