La comarca de l’Urgell, a punt per a la digitalizació de les seves xarxes municipals

El Consell Comarcal de l’Urgell reuneix els alcaldes de la comarca i la Diputació de Lleida per iniciar la col·laboració que farà possible la Digitalització de les xarxes d’aigua, sanejament i enllumenat públic i restitució de la xarxa de camins municipals.

El president del Consell Comarcal, Salvador Bonjoch i el diputat provincial Eloi Bergós han presentat juntament amb un tècnic de la Diputació de Lleida, Miquel Latorre, el projecte que ha de permetre tenir els serveis abans esmentats sobre una base cartrogràfica per a la seva ubicació i posterior manteniment digital. Des del Departament de Noves Tecnologies –Cartrografia i SIG de la Diputació de Lleida, des de l’any 2017 estan realitzant aquesta tasca arreu del territori lleidatà.