TOUR OPERADORS I AGENTS DE VIATGES MEXICANS VISITEN L’URGELL

El dissabte 13 de gener 5 tour operadors i agents de viatges de Mèxic, especialitzats en turisme de luxe, van visitar l’Urgell.
Primer van visitar el Monestir de Vallbona de les Monges on van poder descobrir els diferents espais del cenobi cistercenc, així com el nou audiovisual i la farmàcia. Van fer un recorregut pel poble per descobrir diferents racons de la vila.

Tot seguit, van degustar un dinar amb productes del territori al restaurant Cal Menut de Belianes. Després els visitants van anar en direcció cap a la Val d’Aran per continuar descobrint la província de Lleida.

Aquest press trip ha estat organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida i ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell i els establiments que han visitat les periodistes.