EL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL PARTICIPA A LA REUNIÓ DEL PATRONAT DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

El Consell Comarcal de l’Urgell participa en aquests moments, a la reunió que convoca cada any, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

En aquesta reunió es posen en comú i es valoren les actuacions i l’assistència a les fires a les quals participa la Diputació de Lleida, amb l’estand “ Aliments del Territori i tu” . La trobada té lloc al Consell Comarcal de les Garrigues, a les Borges Blanques, i hi participen responsables polítics i tècnics dels Consells Comarcals de la província de Lleida. Després s’assistirà a la Fira de l’Oli de les Garrigues que esdevé fins el 21 de gener .

El Consell Comarcal de l’Urgell participarà enguany a la fira de St. Josep de Mollerussa al març i al setembre, a la Fira de St. Miquel de Lleida, com ha vingut fent des de fa uns anys, per tal de promoure i donar a conèixer els productes agroalimentaris i turístics de l’Urgell.