Participació en la reunió del projecte Ponent Actiu

Aquest matí hem participat en la reunió organitzada al Consell Comarcal de les Garrigues per parlar del projecte Ponent Actiu.

PONENT ACTIU és un projecte tractor per a la dinamització del territori de les Comarques de Ponent amb l’objectiu d’ajudar al creixement econòmic del territori.

L’objectiu estratègic d’aquest projecte és consolidar l’eix PONENT ACTIU com a destí turístic a partir de la posada en valor del seu patrimoni natural i cultural i mitjançant un model de gestió unificat, que permeti la creació de nous productes turístics sostenibles al territori, la recuperació i posada en valor del patrimoni cultural i natural, així com dels municipis que els envolten.

En aquest sentit, en els propers mesos ja començaran a desenvolupar-se accions com la senyalització de la Vall del Corb i la Serra d’Almenara i també s’execturaran les obres de rehabilitació de la Vall del Corb, previstes en el projecte.