EL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL REEDITA ELS DÍPTICS DEL CAMÍ IGNASIÀ I EL CAMI DE SANT JAUME

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell reedita els díptics del Camí Ignasià i el Camí de Sant Jaume al seu pas per l’Urgell. El camí Ignasià és el trajecte que va fer el cavaller jesuïta Sant Ignasi de Loiola des del Pais Basc, fins a la Cova de Manresa. A l’Urgell passa per Bellpuig, Verdú, Tàrrega i el Talladell.

El Camí de Sant Jaume té 3 variants del camí. La Ruta 1 que abarca les poblacions del Talladell, Tàrrega, Vilagrassa i Anglesola. La Ruta 2, Tàrrega,Tornabous, El Tarròs, La Fuliola i Boldú. La Ruta 3, Montblanquet, Els Omells de na Gaia, Vallbona de les Monges, Llorenç de Rocafort, Maldà i Belianes; amb la variant del Vilet, Sant Martí de Maldà, Preixana i Bellpuig.

S’han editat 1.000 exemplars de cada publicació que es repartirà a les oficines de turisme, ajuntaments i altres espais turístics del territori. És una eina molt útil per informar als turistes i visitants, que disposa d’informació variada de les activitats, recursos turístics i propostes d’oci que es poden realitzar a la zona.

Aquesta publicació ha estat finançada gràcies a la subvenció de promoció turística que cada any ens atorga el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida.