Primer concert del “Musicant l’Urgell” a la Fuliola

Avui a les 13 hores, ha tingut lloc a l’església de Santa Llúcia de la Fuliola, el primer concert del cicle “Musicant l’Urgell. So & Patrimoni” organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell, amb l’actuació de les formacions de les tres escoles de música de la comarca.

Més de tres-centes persones han pogut gaudir, en aquesta ocasió de l’actuació oferta per l’EMM de Tàrrega, amb un concert de piano; l’EMM d’Agramunt amb la seva banda de nivell elemental; i finalment l’EMM de Bellpuig amb cant coral i un conjunt de corda.

L’Alcalde de la població, Eduard Piera, ha donat la benvinguda als assistents, juntament amb l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, i han agraït la iniciativa de l’entitat comarcal. En el seu torn, el President Comarcal, Salvador Bonjoch, ha explicat que aquest cicle pretén apropar als ciutadans el patrimoni arquitectònic dels nuclis que tenim a la comarca i donar a conèixer la gran tasca que es fa des de les escoles de música del territori.

El president comarcal també ha destacat la bona col·laboració i disposició per part dels directors de les EMM sense la qual no hauria estat possible la realització d’aquest cicle.