La Fuliola acull el primer Consell d’Alcaldes de l’Urgell de l’any

Durant el 2017 les reunions periòdiques dels consells d’alcaldes es van realitzar de forma itinerant pels ajuntaments de la comarca.

En aquesta ocasió, la Fuliola ha estat el municipi anfitrió, i els temes han estat diversos. S’ha parlat de les inversions que configuraran el pressupost comarcal per aquesta anualitat i que s’aprovarà en el proper Ple Comarcal. També s’han tractat temes dels Serveis Socials Comarcals, de les deficiències existents en el territori per microtalls elèctrics, de les inversions del projecte Ponent Actiu i de la col.laboració que ofereix el Consell Esportiu de l’Urgell als ajuntaments de la comarca, pel que fa a la prestació serveis en matèria d’esports i també per a la contractació de socorristes per a la propera temporada de bany, entre altres temes.