AUDITORIES HIGIENICOSANITÀRIES A 14 MENJADORS ESCOLARS DE L’ URGELL

Durant els propers mesos el Consell Comarcal de l’ Urgell durà a terme auditories higienicosanitàries a les diferents escoles i instituts de la comarca de l’ Urgell amb servei de menjador amb l’objectiu de millorar-ne la qualitat. Aquest serà l’ onzè any que el Consell contracta aquest tipus de servei.

Aquestes auditories aniran a càrrec d’una empresa de laboratoris especialitzada en alimentació, que desplaçarà els seus tècnics sense previ avís a 14 centres escollits de la comarca de l’ Urgell que disposen de menjador escolar. El curs vinent es farà a la resta de centres que han quedat pendents.

Es durà a terme un control higiènic i sanitari per garantir que els usuaris, en aquest cas els alumnes, tinguin una total seguretat de la qualitat dels menjars que se serveixen en l’espai de menjador escolar. Aquest control també inclou la recollida de mostres d’aliments i d’utillatge o superfície.

Al final, es farà arribar als centres un informe amb les mesures correctores que es proposen per tal de garantir un òptim servei al menjador escolar.