EL CONSELL COMARCAL DE L’URGELL EDITA LA REVISTA APROPA’T A L’URGELL, EN CASTELLÀ I EN ANGLÈS

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell va editar fa uns mesos la publicació APROPA’T A L’URGELL, territori amb història, en català; ara s’ha editat la revista en castellà i en anglès, ACÉRCATE A L’URGELL, EXPLORE L’URGELL. S’han editat 1.000 unitats en cada idioma que es repartiran entre els diferents establiments turístics i oficines de turisme, de la comarca que ho sol·licitin.

És una eina molt útil per informar als turistes i visitants de fora de Catalunya, que disposa d’informació variada de les activitats, recursos turístics i propostes d’oci que es poden realitzar a la zona.

Aquesta publicació ha estat finançada gràcies a la subvenció de promoció turística que cada any atorga el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida, al Consell Comarcal.